Part

Leave a comment

November 19, 2012 by tasneem

taaskord soovin jagada yht head retsepti. sedakorda siis part.

1 part (minu oma oli v2ikene, ilma jalgadeta, j2rgmine kord ikka plaanin suure pardi teha)
soola
musta jahvatatud pipart
kaneeli (panin tunde j2rgi, u.0,5tl)
nelk (uhmerdasin 3 nelki)
gayenne pipart (paini u.1/4 tl)
cammuuni (u.1tl)
1 mandariin
2 loorberilehte

kartmeks:
pool kyyslaugukobarat
2 porgandit (tykeldatud)
1 suur punane sibul (tykeldatud)
1,5 spl jahu
0,5l kanasupileent (mul peaagu alati sygavkylmas supileen. siis kui kana keedan siis suppi saab alati liiga palju ja ylej22gi s2ilitan sygavkylmas et teinekord hea teistele toitudele lisada)

Tee s2lgud 1cm vahedega pardi rinnale (ja jalgadele). S2lgud peaksid olema pindmised, mina s2lgutasin kohe sygavuti. No algajal ikka juhtub 🙂 Maitsesta part soola, pipra, kaneeli, nelgi, gayenne ja kammuuni seguga. H66ru maitseained korralikult sisse. V6ta kypsetusn6u (mina kasutan alati neid savipotte mis j2tavad toidu m6nusalt mahlase). P6hja pane mandariini viilud ja loorberilehed. Vala peale natukene supileent, nii et p6hi on kaetud. Seej2rel aseta part. Kypseta 180 kraadi juures 1h 20min.

V6ta part ahjust v2lja. Pane kandikule kyyslaugukyyned, porgand ja sibul. Nyyd part k6ige peale. V6ta p6hjast pardist imunud rasva ja pane seda lusikaga pardile peale. Kohe nii palju et part korralikult pealt kastetud saab. Kypseta 40min, kuni part on pealt kr6be ja seest pehme.

V6ta part ahjust. Eemalda part vormist. Lisa jahu k66givilja rasva segule ja sega l2bi. Purusta kogu segu pudrunuiaga bl6diks. Pane see mass keskmisele kuumusele. Vala juurde kanasupileen. Lase keema ja keeda u. 15 min kuni kaste on paksenenud. Kurna kaste l2bi j2meda s6ela ja koori pealt rasva niipalju kui v2herasvast soovid kastet saada.

Serveerisin pardi kastmega, k6rvale riis ja tavaline salat (kurgi ja tomativiilud yle kastetud 22dika ja oliivi6liga ning maitsestatud soola ja pipraga). See salat sobis ylisuurep2raselt kogu ylej22nud roaga kokku.

Head isu!

SAM_3288

Advertisements
»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhiiv

EFT in Egypt

tapping in to your potential

Life in Cairo

Life for American expat in Egypt and beyond....

Joyce Filer

Egyptologist

Talibiddeen Jr. Companion Blog

Companion Blog to Talibiddeen Jr. - Tips and Tidbits for homeschooling, home, and Islamic life!

The Muslimah Blogg

musings of a muslimah

Crafty Beats

A bit of crafts

nellyali

The one glimpse of heaven on earth is to fight a losing cause; and not lose it.

Muslim Learning Garden

Planting Seeds of Jaariyah

Umm Abdul Basir's

Sharing Our Homeschool Adventure!

EGIPTIMAA

Eestlanna elu loori varjus

Killuke Marokot

Piilume eksootilisse Maroko kööki ja kultuuri.

%d bloggers like this: